Activitat Kinesis: Posa’t a to

Al llarg de la vida ens podem trobar en diferents situacions on ens trobem amb un impediment físic que no ens deixa viure amb tranquil·litat. Un ui! O un ai! Que no li donem importància fins que no podem més.

En general tens ganes de fer exercici, però fa temps que no fas res i no saps ni per on començar.
Estàs oxidat/ada

 

A vegades mires algun vídeo d’estiraments a YouTube, però després estàs 10 dies adolorit/da i et cruix tot.
Has arribat a la conclusió que l’exercici, ja no és per a tu.

 

No tiris la tovallola tan ràpid!

L’exercici és per a tu, sigui quina sigui la condició en la qual estàs.

El primer que necessites fer és: treure’t la mandra de sobre.
Perquè a Kinesis Equip Salut t’oferim:

Posa't a to

És una activitat molt completa, dedicada al 100% a tu i al que necessitis entrenar i millorar.

 

És un mix de:

Si vols saber d’on ve el Pilates i perquè tothom en parla meravelles, no et perdis aquest article del blog: Pilates a kinesis equip salut.

Si no saps què és això dels hipopressius i no n’has fet mai, aquí t’expliquem 3 punts a tenir en compte abans de fer hipopressius.

Descobreix, aquí, tots els beneficis i com et pot ajudar el mètode 5P.

 

 

I això no acaba aquí perquè les classes seran personalitzades per a cada un, ja que es treballarà amb grups molt exclusius de 4 persones. D’aquesta manera, durant 1 hora, treballaràs i faràs exercicis totalment pensants en funció del que necessitis.
Sense perdre temps per arribar als teus objectius i aprofundir i millorar per aconseguir una salut física.

La salut física és el primer requisit per la felicitat.

Abans de començar les classes, una fisioterapeuta especialitzada en sol pelvià et farà una valoració de com està la musculatura abdominal, la musculatura pelviana i de la postura en general. I el més important, valorarà que tot treballi en sinergia, o sigui, en equip.

Un cop feta la valoració, un cop a la setmana farem 1 hora d’exercicis especials per a tu. En grups molt exclusius de 4 persones.

Depenent de què necessitis, la fisioterapeuta t’anirà modificant o variant l’exercici per tal que, de manera progressiva, vagis tornant a agafar to muscular i, d’aquesta manera, millorar la postura i poder mantenir-la durant el dia.

Posa’t a to és un mix a on combinem exercicis de Pilates, hipopressius, abdominals, mètode 5P, estiraments… Tot anirà en funció del que necessitis treballar.

HORARI ACTIVITAT POSA'T A TO 2023-2024

mix de hipos, pilates i mètode 5P. On treballem postura, core i respiracions.

DIJOUS:

migdia: 15:00 h (complet)

tarda: 18:00 h
            19:00 h
(complet)

 

Matrícula + valoració: 45€

Preu mensual: 45 €
Preu trimestral: 120 € (aconsegueix millor preu al mes, per tan sols 340€/mes)

No saps si això és per a tu, vine a provar una classe.

A la classe de prova faràs exercicis bàsics perquè vegis com és una classe de Posa’t a to i si t’animes i t’apuntes, buscarem un dia perquè la fisioterapeuta et faci la valoració de com està la musculatura abdominal, la musculatura pelviana i de la teva postura en general. Per poder personalitzar els exercicis que faràs setmana a setmana.

El què més ens agrada de les classes de Posa’t a to és el “grupillo” de gent diversa que feu.
Segurament, a fora no haguéreu imaginat poder fer amistat amb els vostres companys, però aquí tots encaixeu i teniu la vostra història.

La Maria fa poquet que ha tingut a la seva filla i va començar a venir per treballar la diàstasi abdominal. Després del part es va espantar molt. La panxa que tenia, les pèrdues d'orina, els dolors a les dorsals a l'hora de donar el pit... i ara que ja s'ha reincorporat a la feina, continua venint per què ha trobat el seu moment i fa 7 setmanes que no té mal d'esquena. I la incontinència controlada! Inclús ara s'està plantejant anar a veure a la fisiosexologa amb el seu home a veure si la libido... Dedicar una horeta a la setmana, compensa.

I sembla que ha encaixat molt amb la Rosa. Són la nit i el dia, però entre elles han trobat un suport. La Rosa ve per què li van dir que tenia una hèrnia a les lumbars. A ella se li va fer un món i es va posar l'etiqueta de sedentarisme. Va deixar de fer esport, el dolor cada vegada anava a més i més sovint... fins que un dia algú li va recomanar anar al físio. I el físio li va dir que tornaria a fer exercici i que podria viure sense dolor. I ho està treballant, per aconseguir els seus objectius! De moment comença a tornar a trotar 15 min cada dia abans d'anar a treballar. Sembla que d'ençà que tonifica les abdominals i fa els exercicis de glutis, l'hèrnia no li toca tant els nassos!

En Josep s'ho passa bé! Està fent tractament de radio per reduir un bonyet que li van trobar a la pròstata i les estonetes d'exercici li són motivadores. A més, d'ençà que ve a Posa't a to, està preparant la musculatura perquè el dia que puguin operar-lo, la recuperació serà més ràpida i sabrà què pot i no pot fer.

I la Mei, fa poqueta que ha començat. Ella té fibromiàlgia i el reumatòleg li ha recomanat fer exercici controlat. Segur que també millorarà dia a dia!

HORARI ACTIVITAT POSA'T A TO 2023-2024

mix de hipos, pilates i mètode 5P. On treballem postura, core i respiracions.

DIJOUS:

migdia: 15:00 h (complet)

tarda: 18:00 h
            19:00 h 
(complet)

Matrícula + valoració: 45€

Preu mensual: 45 €
Preu trimestral: 120 € (aconsegueix millor preu al mes, per tan sols 340€/mes)

L’exercici és per a tu, sigui quina sigui la condició en la qual estàs.

El primer que necessites fer és: treure’t la mandra de sobre.

Si tens algún dubte o vols preguntar-nos alguna cosa abans de reservar la teva plaça a Posa’t a to,  posa’t en contacte aquí i parlem directament per whatsapp.

T’ha agradat? Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest

També et podria interessar…

Ens vols conèixer en el nostre dia a dia? segueix-nos!

Articles més llegits

Newsletter

Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por Inès Vallès Tresseras, responsable de la web, con el fin de enviarte información comercial relacionada con los productos y servicios por los medios indicados. Tus datos serán gestionados a través de The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), y se conservarán mientras exista interés por ambas partes. La legitimación se obtiene mediante tu consentimiento. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento, salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer tus derechos en kinesissalut@gmail.com