Dietista nutricionista

Una alimentació saludable es basa a crear un pla nutricional adaptat a tu, al teu cos i respectant el teu metabolisme.
I qui et digui el contrari menteix.

Et vendran la idea de que anar al nutricionista és només per perdre pes.
Que has de fer la dieta “x” a on hi ha mil restriccions i menús complicats de seguir per tal d’aconseguir tenir un cos estandarditzat.
Que has d’afegir a la teva llista de la compra aliments molts estranys que no saps ni a on comprar o suplements alimentaris.

I jo em pregunto:

Per a què vols seguir tantes dietes genèriques si el teu cos t'està demanant una alimentació en concret per estar saludable?

dietista nutricionista a Igualada - Kinesis Equip Salut

El teu cos és més llest del que et penses i no vol una dieta, vol un pla nutricional adaptat a ell, a les seves necessitats i mancances.

Si vols aconseguir un match amb el teu cos, primer has d’aprendre a escoltar-lo.

I per assolir-ho necessites traçar un pla nutricional que t’ajudi a aconseguir el teu propòsit o necessitat.

Per això, el primer pas serà demanar hora; si vens de manera presencial, et donarem una carpeta amb un petit qüestionari per anar omplint fins al dia de la visita.
Si ens demanes hora online o per whatsapp t’ho farem arribar per correu electrònic.

Amb això, el dia que vinguis a la consulta, ja podrem veure quina és la teva alimentació actual i comentar la jugada.

Si tens alguna analítica de fa poquet o algun informe mèdic, també ens el pots portar el primer dia. Així, després d’aquesta primera visita ja et podrem fer arribar el pla personalitzat i adaptat.

Tindràs un acompanyament per whatsapp i et podrem resoldre qualsevol dubte que tinguis.

Un cop sapiguem el punt de partida, t’oferirem una formació i estratègies perquè aprenguis a alimentar-te de manera saludable i ho puguis integrar en el teu dia a dia.

Escolta, aprèn i cuida al teu cos.

Et podem ajudar a:

Aprendre com guanyar o perdre pes de forma saludable:

Amb bons hàbits alimentaris, treballant l’ansietat pel menjar i buscant el que més encaixa amb la teva forma de vida i amb la teva família. Per què sabem que és molt complicat fer menjar per a 5 persones i que això, mentalment, esgota.

Menjar sa no és sinònim a menjar poques calories o passar gana.
És nodrir el teu cos amb menjar real.

Dieta per a controlar el colesterol, la tensió, el sucre, etc.:

Tots aquests paràmetres que poden anar sortint lleugerament alterats a les analítiques i que el metge de capçalera et comenta que has de controlar, menjant millor.

Nosaltres t’ajudarem a regular aquestes alteracions de les analítiques i a aprendre a menjar adequadament.

Aprofitem per recordar que si tens alguna analítica recent o la recepta de medicaments que acostumis a prendre, ho portis a la primera visita. Ens ajudarà moltíssim a l’hora de fer una dieta especial per a les teves necessitats.

Alimentació durant el tractament del càncer:

Durant el procés de tractament oncològic, la nutrició és molt important, ja que et pot ajudar a conviure amb els efectes secundaris: llagues a la boca, nàusees, vòmits, pèrdua de pes, poca gana…

Depenent del tipus de tractament que estiguis realitzant i del càncer que tinguis, valorarem quin tipus de dieta és millor per a tu i com podem ajudar a pal·liar els efectes secundaris.

Alimentació durant l'embaràs, la lactància i el postpart:

Tenir bons hàbits alimentaris durant aquesta etapa de la teva vida és important, per tu i pel teu nadó.

L’augment exagerat de pes durant l’embaràs no és tan crucial com ens venen. El que si és rellevant és menjar de manera equilibrada per tenir un embaràs sa.

Creiem que en aquest moment tan important i ple de canvis, l’alimentació és un pilar a tenir en compte i ha de ser adequat a les teves característiques i condicions físiques.

Durant el postpart, l’alimentació de la mare també pren un paper molt destacat per a ajudar a la recuperació dels teixits i per tenir uns bons hàbits alimentaris en cas de fer lactància materna.

Conviure amb intoleràncies i al·lèrgies:

Et podem acompanyar a aprendre a conèixer nous aliments i a substituir els que no t’ajuden a tenir un benestar.

T’ajudarem a planificar el menú i ens assegurarem que, tot i les intoleràncies, estàs menjant tots els nutrients necessaris.

Millorar el rendiment esportiu amb l'ajuda d'una bona alimentació:

Tant si fas esport de forma individual com amb equip o en un club, et podem ajudar amb una programació en l’àmbit dietètic i nutricional, per aconseguir objectius esportius i/o enfocat per a futures competicions.

Sempre ajustant-nos i treballant amb equip amb el teu entrenador.

Vols millorar la resistència, la ultraresistència, augmentar la massa muscular, reduir grassa, etc. aquest servei és per a tu.

A part de moments molts concrets que et pots trobar al llarg de la teva vida, la nutrició també és molt important durant diferents etapes de la vida per aconseguir el benestar.

Per això també t’acompanyem a tenir una alimentació saludable durant la infància, l’adolescència i la menopausa.

Vols aprendre a escoltar i a cuidar al teu cos?

Ha arribat el moment de treure partit a cada queixalada i a saber què i com menjar per aconseguir el teu propòsit o necessitat.

A ser feliç i gaudir dels millors plaers de la vida: menjar.

Junts traçarem el pla nutricional perfecte per a tu.

obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Kinesis Salut
Hola, en què et podem ajudar?