Massatge RAINDROP

La tècnica RAINDROP és un massatge relaxant basat en mètodes inspirats en la tradició dels nadius americans. Consisteix en aplicar els olis essencials com si fóssin petites gotes de pluja i estendre-les amb un massatge suau per la zona de la columna vertebral. Convina:

  • l’aplicació d’olis essencials de gran qualitat i lliures de tòxics.
  • la tècnica VitaFlex: estimular una punts reflexes dels peus.
  • la tècnica de massatge Effleurage.

Durant el massatge farem servir olis essencials d’orenga, farigola, alfàbrega, xiprer comú, wintergreen, marduix, aroma siez, menta i white angélica.

Mira, mima’t i cuida’t. Busca un moment per tu i truca’ns per demanar hora.

T’ha agradat? Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest

També et podria interessar…

Ens vols conèixer en el nostre dia a dia? segueix-nos!

Articles més llegits

Lo lamentamos. No hay nada que mostrar aún.

Newsletter

Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por Inès Vallès Tresseras, responsable de la web, con el fin de enviarte información comercial relacionada con los productos y servicios por los medios indicados. Tus datos serán gestionados a través de The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), y se conservarán mientras exista interés por ambas partes. La legitimación se obtiene mediante tu consentimiento. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento, salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer tus derechos en kinesissalut@gmail.com