T’imagines una sessió a on treballem els 5 sentits?

Si et dic la paraula Raindrop. Saps de què t’estic parlant?

Si no és així tranquil, que ara t’explico què és el Raindrop i de què van aquestes sessions a on treballem els 5 sentits.

Ja t’adalanto que és una experiencia, des de l’inici fins al final de la sessió.

 

Raindrop significa: pluja (rain) i gota (drop), és a dir, gotes de pluja.

Ara que saps això, tanca els ulls i imagina’t a una càlida sala, amb llums molt agradables que simulen un cel amb una aurora boreal i música de natura.

Imagina’t la sensació que et van caient gotes de diferents olis essencials (tots sabem la bona olor que fan) a l’esquena i que, a través d’unes suaus tècniques de massatge te’ls apliquen a la pell.

 

Què et sembla?
Tot un luxe, no creus??

 

És una sensació molt relaxant i reconfortant en una atmosfera d’espiritualitat i serenitat.

Ara que ja estàs en situació, deixem explicar-te una mica més d’aquesta tècnica i de què va la sessió de massatge Raindrop.

> Per què una aurora boreal i els sons naturals?
Doncs perquè la tècnica Raindrop està inspirada en la tradició dels nadius americans. Aquests viatjaven a la frontera de Canadà cada any per a poder d’observar l’aurora boreal mentre alçaven les mans cap a la llum i respiraven l’energia i l’aroma de les coníferes.
Va arribar un moment que els nadius ja no van poder viatjar fins a la frontera i van crear aquesta tècnica que consistia a acariciar la columna vertebral per simular l’energia de l’aurora.

> És un massatge?
Ben bé no. Ens agrada més dir que és una experiència que combina:

  1. Aromateràpia: la tècnica Raindrop utilitza 7 olis essencials i 2 sinergies.
    Són antibacterians i antivírics que redueixen la inflamació i desintoxiquen profundament.

    Aquests 9 olis s’apliquen amb uns moviments molt suaus en forma quasi de carícies que restabliran el flux energètic i estimularan les terminacions nervioses de la columna.

  2. La tècnica VitaFlex: és una tècnica tibetana a on s’aplica una lleugera pressió al peu per estimular diferents òrgans del cos.

  3. La tècnica Effleurage: molt semblant a un massatge, consisteix en unes carícies que tenen un efecte sobre els músculs, els teixits i el sistema nerviós.
kinesis massatge raindrop

I, a part de les bones sensacions que t’enduràs durant aquesta teràpia potent de relaxació, els olis t’aportaran l’equilibri i l’harmonia al cos.

Espera, que ara ve el millor!

 

Et presentem…

el pack MASSATGE RAINDROP, una experiència pels 5 sentits.

Una experiència per aconseguir un benestar emocional i alliberar tensions. Equilibrar i tornar a alinear els centres d’energia del cos.

Tot aquest conjunt t’ajudarà a alleujar el malestar muscular, a millorar el sistema immune i a assolir un benestar emocional.
Els olis essencials no només potencien les emocions positives com l’alegria i la felicitat, sinó que ajuden a alliberar les emocions negatives.

Durant tota la sessió recorrerem pels 5 sentits: el gust, l’audició, la visió, l’olor i el tacte.

L’objectiu principal és treballar el cos com un tot i no com a un problema muscular.
La tècnica raindrop és un massatge + una preparació inicial que ajuda a baixar el nivell d’estrès i a relaxar la ment. I això fa que indirectament ajudi a millorar el dolor crònic.

 

 

Estàs preparada per una experiència relaxant?
Per una estona per a tu, per cuidar-te i mimar-te?

A la primera sessió et regalem el pack Raindrop, a on hi trobaràs:

El massatge Raindrop és ideal per regalar o autoreglar-te!
Recorda que pots venir a buscar el pack Raindrop al centre de Kinesis Equip Salut o fer la compra online i, si ets de la zona de la Conca d’Òdena, te’l portem a casa teva o li fem arribar a la persona afortunada sense cap cost.

T’ha agradat? Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest

També et podria interessar…

Ens vols conèixer en el nostre dia a dia? segueix-nos!

Articles més llegits

No hi ha dades.

Newsletter

Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por Inès Vallès Tresseras, responsable de la web, con el fin de enviarte información comercial relacionada con los productos y servicios por los medios indicados. Tus datos serán gestionados a través de The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), y se conservarán mientras exista interés por ambas partes. La legitimación se obtiene mediante tu consentimiento. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento, salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer tus derechos en kinesissalut@gmail.com
obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Kinesis Salut
Hola, en què et podem ajudar?