Pilates a Igualada, Pilates a Kinesis Equip Salut

Ja s’olora el setembre i això és sinònim a…

Tornada a l’escola, a les rutines, a la feina… s’han acabat aquestes merescudes i fantàstiques vacances i toca tornar.

I com que s’ha de ser positiu, doncs al lio!
Deixem la nostàlgia a un costat i és l’hora de plantejar-nos nous objectius.

 

Des de Kinesis Equip Salut et proposem:

Augmentar la força.
– Millorar la flexibilitat i l’equilibri.
– Prevenir lesions.

Tot això a través del…

Pilates

 

 

Segur que n’has sentit a parlar. Portem uns anys que el pilates està de moda i hi ha moltes modalitats (pilates matt, pilates màquines, pilates aeri,etc.).

 

Però, d’on ve el pilates?
I perquè tothom en parla meravelles?

L’origen del pilates es remunta al 1940 de la mà de Joseph Hubertos Pilates.

La història d’en Joseph i el pilates és curiosa. En Joe, va néixer a Alemanya al 1883; els seus pares eren una naturòpata i un gimnasta grec. Ell va ser un nen malaltís, amb febres reumàtiques i asma; i això va fer que decidís fer una teràpia alternativa i s’entrenés de manera quasi professional.
Va tocar vàries branques esportives com: el fitness, arts marcials, culturisme, gimnàstica, boxa i ioga. Totes aquestes disciplines les “modificava” i combinava juntament amb exercicis de respiració pel tema de l’asma.
Amb aquestes, va començar la Primera Guerra Mundial i va haver d’anar a un camp, a on ensenyava defensa personal. Aquí també va haver d’ensenyar als ferits de guerra a recuperar-se de les lesions.
Com a curiositat, va fer unes màquines de resistència amb les molles dels llits per tal que es poguéssin recuperar.
Quan va acabar la guerra, en Joseph va començar a treballar com a preparador físic de la policia i, quan va començar la Segona Guerra Mundial, va marxar als Estats Units a on es va casar amb la Clara, una infermera.
A Nova York van obrir un centre de fitness a on feien Cotrologia, un mètode inventat per ells. Les bases de la Cotrologia eren la força del nucli, l’alineació de la columna, la consciencia i la respiració.
Aquest mètode va anar agafant força, però no com a cotrologia, sinó que era més conegut com a mètode Pilates.
L’estudi estava a prop de Broadway pel que molts alumnes eren coreògrafs, ballarins, intèrprets… D’aquí, diferents alumnes van esdevenir professors de pilates que van començar a fer els seus gimnasos de pilates, alguns ho van adaptar més al tema dansa, altres al tema respiració…. i tot ha anat evolucionant fins ara.

Avui en dia s’han adaptat aquests exercicis com un mètode per a qualsevol tipus de persona. Atletes, ballarins, embarassades, gent gran, nens, etc.

Si bé és cert que cada cos es diferent, el pilates s’adapta a l’estructura de cada persona. 

És un mètode molt eficaç, ja que treballa la flexibilitat, la força, la respiració i la postura. Fent que el cos treballi en globalitat. 

El pilates és apte per a qualsevol edat i qualsevol condició física ja que els exercicis s’adapten. Els exercicis son sense impacte. Enforteix i tonifica, millora la flexibilitat i ajuda a la respiració. Tot això ajuda a millorar la postura

La Marta, la fisioterapeuta que l’imparteix, farà una valoració de la postura i del teu to muscular i en el cas de que aparegui dolor durant l’exercici, et donarà tips per modificar o treballar de manera diferent. Adaptada a tu.

Si t’animes has de tenir en compte que:

ACTUALMENT NO ES FAN ACTIVITATS A KINESIS

HORARI ACTIVITATS KINESIS EQUIP SALUT 2023-2024

DIJOUS: HIPOS EXPRESS 30 min.

matí: 9:00 h

migdia: 15:00 h

Preu mensual: 35 €

 

DIJOUS: POSA’T A TO  (mix de hipos, pilates i mètode 5P)

migdia: 15:00 h (complet)

tarda: 18:00 h
            19:00 h (complet)

Matrícula + valoració: 45€

Preu mensual: 45 €
Preu trimestral: 120 € (aconsegueix millor preu al mes, per tan sols 340€/mes)

T’ha agradat? Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest

També et podria interessar…

Ens vols conèixer en el nostre dia a dia? segueix-nos!

Articles més llegits

Newsletter

Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por Inès Vallès Tresseras, responsable de la web, con el fin de enviarte información comercial relacionada con los productos y servicios por los medios indicados. Tus datos serán gestionados a través de The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), y se conservarán mientras exista interés por ambas partes. La legitimación se obtiene mediante tu consentimiento. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento, salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer tus derechos en kinesissalut@gmail.com
obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Kinesis Salut
Hola, en què et podem ajudar?