Taller Constel·lacions Familiars

Què són les constel·lacions?

Les constel·lacions familiars són una poderosa eina terapèutica, desenvolupada pel filòsof i pedagog alemany, Bert Hellinger, als anys 80, que ens permet resoldre aspectes de la nostra vida que ens estan bloquejant. 

Es tracta d'una eina que ens mostra el que realment hi ha a la nostra vida, i no el què creiem que hi ha.

Amplia la mirada a 360º, sobre qualsevol aspecte de la teva vida. 
Bert Hellinger deia sempre que 1 constel·lació equivalia a 100 teràpies.

Les constel·lacions es basen en els 3 ordres de l’amor: sempre hi ha una jerarquia, sempre pertanyem a un sistema i sempre hi ha d’haver un equilibri entre donar i rebre. Si es respecten les ordres i els nostres ancestres, vivim amb harmonia i equilibri, perquè tot flueix. Si no es respecten, ja sigui dins la família, a l’empresa, a les relacions… hi ha un desequilibri. 

Aquesta teràpia ens permet reconnectar-los i col·locar-los, per poder agafar la nostra força, i poder, des del lloc que ens correspon.

Hem de tenir clar que la nostra vida és un reflex de tot el que no han sanat els nostres ancestres. Sovint seguim lleialtats familiars, repliquem patrons i comportaments inconscients, que no sabem resoldre. Quan alguna cosa no flueix a la nostra vida, és perquè no l’estem mirant. Estem mirant a un altre lloc: la parella, un avortament, la família d’origen, a un fill, un ancestre…

Tot el que a la vida “no funciona” té a veure amb un desordre en el sistema familiar. Així que cal mirar al passat per poder veure amb claredat allò que s’ha d’ordenar i mirar a la vida.

Segurament hi ha alguna situació de la teva vida que t’està desequilibrant emocionalment i físicament, i t’impedeix avançar. Potser necessites trobar l’origen d’allò que t’està bloquejant i alterant l’ordre de la teva vida.

 

Constel·les?

Taller Constal·lacions Familiars

Dimecre 20 de desembre al centre Kinesis Equip Salut

Preu: 45€

La constel·lació té una durada d’1 hora.

Disponiblitat horaria:

9h, 10h, 11h, 12h, 13h i a les 14h

Truca’ns o envia’ns un whatsapp per reservar la teva hora. 

Qui constel·la?

Hola! Soc la Judit Trepat Ampurdanés, una apassionada del món de les teràpies alternatives.

Soc Quiromassatgista, Constel·ladora Familiar i Organitzacional i Facilitadora de Barres d’Access Consciousness.

Sempre he pensat que tenim el poder i l’elecció de la nostra vida a les nostres mans. Per aquest motiu, les constel·lacions, m’han permès trobar el meu camí i poder realitzar un acompanyament, des del cor i des de la mirada sistèmica, a aquelles persones que volen posar consciència, amor i ordre a la seva vida.

És tan important treballar l’àmbit físic, mental, com l’emocional. Som un conjunt de cos, cor i ment que cal equilibrar.

 

Vols venir a una sessió de constel·lacions? 

Posa’t en contacte aquí per reservar la teva hora.

 

T’ha agradat? Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest

També et podria interessar…

Ens vols conèixer en el nostre dia a dia? segueix-nos!

Articles més llegits

Newsletter

Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por Inès Vallès Tresseras, responsable de la web, con el fin de enviarte información comercial relacionada con los productos y servicios por los medios indicados. Tus datos serán gestionados a través de The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), y se conservarán mientras exista interés por ambas partes. La legitimación se obtiene mediante tu consentimiento. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento, salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer tus derechos en kinesissalut@gmail.com