Tractaments de fisioteràpia

Et passes moltes hores davant de l’ordinador treballant i quan t’aixeques de la cadira et fa mal tot i no entens com pots tenir aquest dolor estant asseguda.

Cada vegada que agafes el teu fill en braços veus les estrelles, però sempre amb un somriure a la cara.

Tens una feina en la qual has d’estar dreta i no tens gaire temps per descansar i acabes el dia que les cames no saps si són teves o de qui.

Quan vius males èpoques a la feina et passes el dia i la nit mossegant i pressionant la mandíbula, això provoca que tinguis mal de cap i una caparrassa que et fa tenir “el cap boig”.

Les cervicals carregades, la ciàtica, les cames carregades, les migranyes o qualsevol dolor muscular i/o articular que puguis sentir, no és un dolor que hagis d’aguantar ni patir en el teu dia a dia.

Amb la fisioteràpia t’ajudem a alleugerar els dolors musculars i articulars i a treballar aquests punts de dolor perquè puguis aconseguir un benestar i felicitat en el teu dia a dia.

Així com cada persona és un món, també ho és cada problema i molèstia que pot patir.

Per això, el primer pas dels nostres tractaments consistirà a conèixer-te, escoltar-te i poder identificar què és allò que et passa i el seu origen per enfocar la sessió de fisioteràpia al teu cas en concret; assessorar-te amb exercicis i postures correctes per continuar treballant amb la teva recuperació i benestar.

Definirem un tractament personalitzat per a tu.

Et tractarem amb les nostres mans i, si cal, amb punció seca, ganxos, embenats funcionals, exercici terapèutic o amb l’ajuda de tecnologia com:

Tecarterapia o diatèrmia WINBACK

És el nostre as sota la màniga. Quan ens truqueu perquè us heu quedat enganxats o us acabeu de fer una trencada o un esquinç i està tot inflat, que no sabeu si venir o no perquè us penseu que no us podem tocar… doncs aquí ens ajudem amb la winback!

És indolora, molt agradable i ajuda a desinflamar i a regenerar els teixits. Ens permet començar el tractament en el moment inicial de la lesió, d’aquesta manera tot va més ràpid, ja que evitem períodes llargs de repòs i, per tant, pèrdues de mobilitat i de força muscular.

Creiem en el repòs RELATIU i en les recuperacions actives, per tant, evitem el repòs absolut.

Neuromodulació

És una tècnica invasiva que estimula els punts neuro-reactius.

Fem una punxadeta amb una agulla similar a la d’acupuntura. Ens podem ajudar de l’ecògraf per poder ser més precissos, ja que hem de punxar a prop del sistema nerviós. Quan tenim el punt, hi posem una mica de corrent. No us farem posar els dits a l’endoll, tranquils!

El corrent és de baixa freqüència i farà que la zona afectada faci com un reset, fent que es recuperi la mobilitat i el dolor es moduli.

EPTE ecografiat

Tècnica invasiva que, juntament amb uns exercicis, dona molts bons resultats en tendinopaties.

EPTE va lligat amb uns tipus d’exercicis. Un no funciona sense l’altre.

La tècnica consisteix en una punció, quasi sempre acompanyada d’una ecografia per ser més precisos, a la zona més conflictiva del tendó. S’aplica un corrent durant un minutet, en el qual pots notar unes punxadetes. I després t’ensenyem a fer els exercicis i et posem una pauta que podràs veure i seguir a l’app de Kinesis.

Si vaig un cop a l’any al físio en faig prou?

No.

Si vaig al físio, amb un massatge el dolor es curarà sol?

No.

Necessitem implicació per part teva. Segurament et proposarem un seguit d’exercicis i fins i tot, potser et donem unes pautes per treballar i poder aconseguir bons resultats i el benestar absolut.

La salut i el benestar es treballa dia a dia i nosaltres t’ajudarem i acompanyarem a aconseguir-ho.

El primer pas?

Demanar hora.

I t’ajudarem i aconsellarem per assolir el teu benestar. Perquè puguis:

– Treballar davant de l’ordinador amb la tranquil·litat de quan t’aixequis de la cadira no tindràs més dolors. Ja que hauràs millorat la postura i faràs uns exercicis per trencar l’activitat.

– No tindràs tantes lesions esportives perquè sabràs quins exercicis són idonis per tu i com treballar el teu entrenament.

– Quan passis èpoques estressants, sabràs com relaxar la zona de la mandíbula i evitar arribar al punt de bruxisme.

– I tot el que necessitis!

Quins trastorns tractem mitjançant la fisioteràpia?

A més a més estem especialitzats en fisioteràpia de la boca (ATM o articulació temporomandibular).
Si bruxes o pressiones les dents, les cervicals són el teu punt dèbil i, a més a més, tens mal de cap o migranyes. Aquest servei d’osteopatia t’interessa.

SESSIONS FISIOTERÀPIA

Reserva la teva sessió de fisioteràpia:

estem aquí per alleujar-te

Pack lesió:

 • Inclou 3 sessions de 50 minuts.
 • Validesa 3 mesos.

Pack familiar

 • Inclou 10 sessions de 50 minuts.
 • Validesa 1 any.
 • Per varis membres de la mateixa familia.

Pack winback

 • Inclou 5 sessions de 30 minuts de Winback.
 • Validesa 6 mesos.

Pack fisioteràpia per postoperatori PREMIUM

 • Inclou 10 sessions d’1 hora.
 • Només per a persones en recuperació de cirurgies i intervencions mèdiques.

Pack fisioteràpia postoperatori 30

 • Inclou 10 sessions de 30 minuts.
 • Validesa de 6 mesos.