Tractament de Osteopatia

Kinesis Equip Salut, treballem amb diferents disciplines terapèutiques per tal que us recupereu al més aviat possible.

L’osteopatia és un tractament en el qual fem una valoració integral de la persona, com un tot.

I te l’oferim de dues maneres:
– Per complementar un tractament de fisioteràpia o de físio sòl pelvià. D’aquesta manera fem una valoració més global del cos i detectar l’origen de la lesió.

– Fer una “posada a punt” un cop cada 2-3 mesos. A on ho recol·loquem tot i fem com un reset per tornar a començar amb energia

 

tractament osteopatia igualada

L’objectiu principal de la sessió és buscar, diagnosticar i tractar el trastorn o la disfunció de mobilitat, que t’està provocant malestar i afecta l’estat de salut del teu organisme.

Al dir que en l’osteopatia es treballa “com un tot” és perquè es valora l’estructura (l’anatomia) i la funció (la fisiologia).

Tot ha de moure’s correctament, i si no, amb l’ajuda de les mans, ho corregirem per aconseguir la sinergia total del teu cos.

Durant la sessió d’osteopatia, tractarem en profunditat aquell trastorn que t’afecta des de fa temps, per ajudar-te a recuperar el teu benestar.
I per tal d’aconseguir-ho, et farem un munt de preguntes i una valoració de tot el teu cos.
A partir d’aquí, un cop feta la valoració i saben tota la informació de la teva situació, s’inicia un tractament que proporciona al cos informació sobre el que ha de fer per guarir-se.

Les visites en osteopatia solen ser espaiades, ja que el cos necessita el seu temps per assimilar tot el que s’ha treballat i curar-se.

Trastorns que tractem mitjançant la ostepoatia

– Problemes d’esquena: dolor cervical, lumbar, toràcic, punt pubàlgia, hèrnies discals, ciàtica, esquinços cervicals, fuetades, disfuncions estructurals…

– Fibromiàlgia, artrosis i artritis.

– Patologies d’extremitats: dolors articulars i/o musculars, esquinços, tendinosis, pubàlgies, inflamacions…

-Migranyes, cefalees I acúfens.

-Vertígens

– Bruxisme

– Disfuncions de l’ATM (articulació temporomandibular): com sorolls articulars, dolors dentals, mals de cap a causa d’apretar les dents, etc.

centre kinesis equip salut igualada: tractaments osteopatia

Recupera la teva energia.

Distén-te.

Sent-te alleujat.

Arriem a l’arrel d’aquell dolor que fa dies o temps que t’acompanya, demana la teva sessió d’osteopatia per aconseguir que desaparegui.