Mútues

Moltes vegades ens pregunteu si treballem amb mútues per a poder realitzar la vostra rehabilitació amb nosaltres. La resposta és que no. No col·laborem directament amb cap mútua, ni laboral ni sanitària. No som part de cap quadre mèdic.

… però…

si la mútua que tens concertada és de lliure elecció o té la modalitat de reemborsament, pots triar fer el tractament a on vulguis. Si no sabeu si teniu aquesta opció contractada, heu de contactar amb la vostra mútua i us diran si teniu la possibilitat de reemborsament. Possiblement, us diran que el centre ha d’estar registrat a sanitat! I sí! Estem registrats! Us facilitarem el número de llicència si és necessària.

Un cop confirmat, podeu vindre a Kinesis Equip Salut i us facilitarem les factures per tal que la vostra mútua us faci el reemborsament.

D’aquesta manera podreu realitzar la vostra rehabilitació de manera personalitzada, tal com treballem sempre.

T’ha agradat? Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest

També et podria interessar…

Ens vols conèixer en el nostre dia a dia? segueix-nos!

Articles més llegits

No hi ha dades.

Newsletter

Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por Inès Vallès Tresseras, responsable de la web, con el fin de enviarte información comercial relacionada con los productos y servicios por los medios indicados. Tus datos serán gestionados a través de The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), y se conservarán mientras exista interés por ambas partes. La legitimación se obtiene mediante tu consentimiento. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento, salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer tus derechos en kinesissalut@gmail.com
obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Kinesis Salut
Hola, en què et podem ajudar?